Nu är de fyra

Nu är tjejerna hemma och allt har gått bra. De var underbara när vi hämtade dem, låg i våra knä så vi fick gosa med dem, klart de var lite sömniga så de var lättgosade :) Vi satt och fikade några timmar och pratade, det var jättetrevligt. Anette och Göran sa att snällare illrar kunde man inte hitta.
Bilresan hem gick bra, de sov mestadels och klarade sig hela vägen utan att kissa eller bajsa. Fast när vi kom hem och jag satte dem på lådan så gjorde de ifrån sig direkt :)
Först fick de bekanta sig lite med tv-rummet innan Tobbe hämtade ner Musimon och Liten. Då blev det ett fasligt poppande som aldrig ville sluta. Jag tror faktiskt Zina och Nala kände igen Musimon, de tre hälsade väldigt intensivt och glatt, så Liten blev lite utanför i början.Musimon och Nala var de som poppade mest när de sprang runt här.
Liten fattade tycke för Nala och hånglade upp henne bakom soffan... nåja iaf så bet han sig tag i nackskinnet på henne och låg på henne och hon sa inte ett ljud.


Zina som utforskar leksakslådan.De fastnade inte alls bra på bild ikväll eftersom att alla sprang runt hela tiden. Just nu ligger Zina och Nala och sover i sko-bädden och Musimon och Liten sover bakom soffan. Är väldigt trött så ska flytta upp dem på övervåningen nu och gå och lägga oss så får ni mer bilder på dem imorrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0